Direktlänk till inlägg 18 oktober 2007

Löv is in the air, för det är höst nu.

Av marcy - 18 oktober 2007 22:19

Godafton allesammans!

 

Det här är marcyboy som talar. Egentligen är det dags att uppgradera till marcyman. Jag är ju fyllda 25 år och väntas dessutom nå puberteten vilken dag som helst nu. Min psykolog tror att jag bara är lite sen men, att jag ska fortsätta tänka positivt. Så det gör jag. Jag tyckte att jag hade kommit in i målbrottet idag. Tyvärr hade jag bara satt ett äppleskrutt i halsen. Heter målbrott, goalcrime på engelska?

 

Idag har jag jobbat på min arbetsplats. Om det inte vore för att jag får pengar för att vara där, skulle jag verkligen aldrig vara där. Eller alltså, jag har inget skoj där. Idag var det stressigt igen och jag fick dessutom göra utkörningar åt ett annat företag. Något jag är tveksam till att ställa mig positiv till. Det är aldrig roligt på mitt jobb. Inte på riktigt. Om det mot förmodan blir roligt så är det ungefär som en ejakulation. Riktigt underhållande och trevligt men, den känslan varar inte särskilt länge…

Dock så var Kricka snäll nog att låna ut firmabilen till mig så att jag kunde ta mig hem och till träning. Jag får även låna säsongskorten till Timrå IK, nu på lördag. Vi på Arkitektkopia sponsrar nämligen Timrå IK och har fasta platser hela säsongen. Jag ska gå med Fredrik. Fredrik har varit målvakt i ishockey och han tycker att det är jätteroligt att få följa med. En gång sa han att det var det bästa han någonsin, eh näe.

 

Jag mötte även upp Fredrik som hastigast under hans något sena lunch. Han skulle handla rå fisk och jag hade vägarna förbi Sushibar. Det är verkligen fantastiskt gott med sushi, om än lite dyrt. Egentligen är det fullständigt patetiskt att betala så mycket pengar för lite ris och rå fisk. En gång vill jag minnas att vi åt lunch för över 150:- var. Vilket västerländskt beteende. Men till Er som ej ännu vågat prova eller av andra anledningar valt bort denna upplevelse, testa genast!

 

När klockan var 17.00 och lyckan över att få gå hem infunnit sig, stod Hans inne i kopieringslokalen och var på sitt bästa humör. Vi begav oss med raketfart till Sibylla. Där tog vi ett varsitt jubileumsmeal. Så otroligt patetiskt egentligen. Hem och skottade i oss och sedan var det då dags för ett ”hemmabiodemo” i form av Transformers på måttlig hög nivå. Tant Agda 93 ½ år hade utan problem hört.

Jag hade förhoppning om att få Hans lyrisk, då han aldrig hade tagit sig an något intresse för just Transformers samt väljer att slakta sin hemmabio med en tjock-TV samt lakritssnören som tjänstgör som anslutare mellan maskineri och högtalare. Fy skäms DiSNEY. DiSNEY är Hans häftiga nickname som numera är övergivet för ”Hans – Belong to Bitte”. Snacka om att nedgradera sig.

Jag tror i alla fall att Hans blev tämligen imponerad av både bild och ljud och framförallt av filmen, som han lånade hem.

 

Dags så att åka till mitt andra hem, Balders. Jag klagade tidigare på Balders men kommunen har nu rustat upp vår heliga tillflyktsort. Helt plötsligt. Lamporna är utbytta och det är ljust och fint. En ny poängtavla med trådlös styrning (precis som i framtiden) har monterats och man har även förberett för uppställning av en riktig korg. Det är faktiskt riktigt trivsamt att hålla till där numera.

Jag gick ikväll på bästa sätt igenom hur man spelar ett bra zonförsvar och vi lärde oss en viss typ. Grabbarna är riktigt duktiga och vi hade ett ruskigt bra pass, även om vi var långt ifrån full kapacitet eller fullt närvarande lag. Nästa Stockholmsresa är 10-11 november.

 

Nu sitter jag hemma och konstaterar att tid är något jag har alldeles för lite av. Man skulle kunna vrida tillbaka klockan lite och på det viset få mer tid. Detta funkar enbart om man lever i sin egna lilla värld. Jag skriver i vilket fall blogg och käkar pistagenötter som jag fått av en sådan sällan skådad underbar filur. Jag hör hur Seinfeld drar sina skämt på TV:n och kollar jag ut genom fönstret kan jag se att löven flyger omkring i höstvinden efter bästa förmåga. De leker med varandra och talar om att hösten är här. Dagens homofilmening sponsras idag av Sverigedemokraterna -  Rösta gärna på oss nästa gång du är från vettet.

 

I övrigt funderar jag på att utveckla någon form av Tics. Man ser så rolig ut då. Det lutar mest åt att jag ska börja klappa händerna när det uppstår en för tydlig tystnad. Jag har även övervägt Tourettes syndrom eller att börja stamma. Tyvärr är detta inget som stöds positivt av människor i min närmsta krets. Dessa påstår att jag duger bra som jag är men, samtidigt talar alla om att man ska utveckla sig och att förändring förnöjer.

 

Imorgon är det äntligen fredag, och kyckling! Man måste äta kyckling på fredag. Det har man ju fått lära sig av Stina. Stina har massvis av kycklingar. I lådor.

Jag vill (och därmed ska) äta mat, se Idol och Fredag hela veckan. Hoppas jag får sällskap!

 

Det gläder mig att många av Er ser positivt på denna blogg och finner den underhållande. Tack för bra feedback, det får mig att fortsätta slösa dyrbar tid av mitt förstklassiga liv. Vi hörs imorgon dag små barn!

  

Aldrig mer negativ än icke positiv

//Marc



 
 
Ingen bild

Fia

19 oktober 2007 10:30

Hej Marc! Fana vad bra du är på att skriva jag blev lite fnittrig. TICS hahah typiskt dig att komma på nått sånt.. Själv sitetr mina tics i höfterna...dansar så fort jag hör bra musik RÄKNAS det? Hoppas att du mår och du.....STOR BAMSE KRAM TILL DIG ...!
för 25 år sedan slog dom i bordet och jag fick en fri biljett till KÄRA SVerige..inet dåligt! Kram

 
Ingen bild

AG

19 oktober 2007 12:48

Kött fiiifan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av marcy - 19 maj 2009 15:24

Nu var det en mindre evighet sedan jag skrev. Under evigheter hinner det hända massvis av saker! Det kanske viktigaste är att SM-guldet är i hamn. Chansen att avgöra hemma lyckades vi dock inte ta och jag erkänner att jag började bete mig något depre...

Av marcy - 29 april 2009 11:33

God dag!  Egentligen är det otroligt. Att som liten pojkspoling bli intresserad av en idrott och sedan ha tur nog att växa upp i en stad vars lag är så pass framgångsrikt inom den. Jag kunde ju lika gärna bott i Östersund och bli tvungen att se mitt ...

Av marcy - 23 april 2009 10:54

I fredags krossade vi Solna med 40 poäng! Aldrig någonsin har vi väl varit så överlägsna, och på läktaren var vi riktigt skadeglada gentemot de s.k. svenska mästarna från huvudstaden. Nog om det eftersom vi faktiskt förlorade final 3, borta i tisdags...

Av marcy - 17 april 2009 11:30

Idag är det fredag, hela jävla dagen och snart är det helg igen! Solen skiner över kuststaden och jag ska antingen kratta lite löv eller skjuta en fågel. Allt för att få den där rätta vårkänslan. Igår snöade det. Det var ytterst underligt. Vi grillad...

Av marcy - 15 april 2009 11:20

Hej där! I påsk har jag vilat mycket. Vid ett tillfälle till och med latat mig i en bubbelpool. Det har ätits påskmat och tränats lite också. Så att det gick jämnt upp ungefär! Vi var även ute och skakade stjärtarna en kväll på Oscar och ja, påsken h...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards